IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Aanpassing van het ontstaan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

Admin
Administrator

BerichtOnderwerp: Aanpassing van het ontstaan do dec 25, 2014 11:06 am


Beste leedjes,

Na het doorlezen van enkele karakterkaarten zijn we op twee problemen aangelopen. Hier wilde we graag even een update over plaatsen, aangezien er in het ontstaan verhaal van Amnira wat gaat worden toegevoegd voor duidelijkheid.

Voor de meeste van jullie was dit al bekend, maar we willen het toch nog een keer even duidelijk maken: Raposa bestaat hier niet! De wereld van Raposa is hier niet en heeft niks met Amnira te maken.

Daarnaast zie je nog weleens dat mensen doen dat hun karakter ergens anders vandaan komt. Een wereld buiten Raposa met andere packs en dat soort dingen. Je moet bedenken dat Amnira een soort schiereiland is, afgesloten van de rest van de wereld met een diepe, brede kloof waar vossen niet overheen kunnen. Er kunnen dus eigenlijk geen nieuwe vossen in het gebied komen van buitenaf. Ook dit is niet iets nieuws of iets wat we er nu hebben bij bedacht.

Maar hoe komen de vossen hier dan wel?
Daar hebben we iets op bedacht, wat een toevoeging is aan het ontstaan verhaal van Amnira. Later gaan we dit nog goed uittypen en aan de informatie toevoegen, maar we wilde het graag al even melden zodat er niet nog meer aanmeldingen komen die later moeten worden aangepast.

Nadat de experimenten op vossen en andere dieren waren gelukt en ze ze niet meer nodig hadden, besloten de wetenschappers om ze dan maar ergens te dumpen. Ze besloten dat Amnira hier een uitstekende plek voor was, en brachten alle dieren die vroeger ook samen met de vossen hier in een gebied hadden geleefd hierheen. Het werd dus een plek met onder andere vossen, konijnen en beren. De vossen, die generaties lang waren gebruikt om mee te experimenteren vormden samen een groep om zo elkaar te kunnen steunen. Deze groep kreeg de rangen die wij nu ook in onze groepen hebben. Tevens ook een zondesysteem. Toen de mensheid was uitgestorven leefde de vossen (en andere dieren) hier nog steeds in "vrede". Maar vele generaties later kwamen er toch wat onenigheden, sommige vossen hadden andere ideeën over dingen dan andere. Om een grote strijd te voorkomen besloten ze zich op te splitsen in verschillende packs, de packs die wij nu hebben. Tevens waren er ook vossen die liever helemaal alleen gingen wonen.
Hierdoor hebben nu al die packs hetzelfde systeem qua rangen en andere dingen, wel is er soms natuurlijk nog wat onenigheid.

Waar wij ons nu in de rpg afspelen is weer generaties later, je zou moeten denken aan zo'n 100 jaar. Dus alle vossen stammen af van die eerste pack (waar we nog een naam voor moeten verzinnen, suggesties zijn welkom!)

Hopelijk brengt dit wat duidelijkheid. Als je het er totaal niet mee eens bent of als er nog onduidelijkheden zijn kun je hier altijd een bericht achterlaten!

M.V.G. Het team
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://amnira.actieforum.com

Aanpassing van het ontstaan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ Important :: Rules and Information :: Updates-