IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

The art of sharing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Frosty


BerichtOnderwerp: The art of sharing do maa 12, 2015 8:00 pm


TIMBER - 1 YEAR - HUNTER

De rood-witte reu keek tevreden om zich heen. Hij had een erg goede jacht gehad, maar zeker niet zijn beste ooit. Tussen zijn kaken bungelden twee mollige fazanten. Hun zwarte poten sleepten wat over de grond. Timber had er wel meer gevangen als er meer in zijn bek hadden gepast. Nadat hij één van zijn vangsten bij de voorraadkamers achter had gelaten, keek hij wat zoekend om zich heen. "Iemand zin om te delen?" riep hij luid. Hij zou deze fazant nooit alleen op krijgen, en als hij een half opgegeten prooi achterliet, zou deze snel rotten, en zou niemand hem nog willen eten.

open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Runner


BerichtOnderwerp: Re: The art of sharing za maa 14, 2015 11:35 am

HENRY - 7 MOONS - STUDENT WARRIOR

Het was zeker. Het moest magie zijn geweest. De jonge vos was er zeker van. Hoe had zijn schaduw anders verplaatst kunnen zijn? Henry stond met zijn poten wijd uit elkaar, nu al een aantal uur stil, te staren naar zijn schaduw met wijd open ogen. JA! Het was weer veranderd! Natuurlijk had hij al eerder een hele uitleg gehad over dat de zon verplaatste, en daardoor ook de schaduwen. Maar de zon kon niet verplaatsen zonder magie! Opgewekt hief Henry zijn kop. Hier had hij het bewijs. Nog meer bewijs. Vrolijk begon hij verder te draven, zijn dikke rode staart vrolijk heen en weer zwiepend. In de verte zag hij een andere vos, en met de geur herkende Henry hem als Timber, een van de Hunters. "Iemand zin om te delen?" riep hij. Henry rende naar hem toe, wachtte even of er geen hogere rangen reageerde. Toen dat niet het geval was antwoordde hij; "Ik wil wel met je delen." Hij ging voor Timber zitten en wachtte even op toestemming.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Frosty


BerichtOnderwerp: Re: The art of sharing za maa 14, 2015 12:22 pm


TIMBER - 13 MONTHS - HUNTER

"Ik wil wel met je delen." de rood-witte vos herkende Henry, een warrior student. Timber had spijt dat hij geen warrior was geworden. Daar had je geen vossen als Scorch. Hij kon haar echt niet uitstaan. Het ergste was dan nog dat ze graag commander wilde worden. "Is goed", Hij begon de veren van zijn vangst te plukken. "Is het leuk om warrior student te zijn?", vroeg de roestkleurige reu vervolgens. Hij zou misschien zelfs aan Phoenix vragen of hij opnieuw mocht trainen, als Scorch commander werd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Runner


BerichtOnderwerp: Re: The art of sharing do maa 19, 2015 7:10 pm

HENRY - 7 MOONS - STUDENT WARRIOR

"Is goed." Henry stond op, en kwam naar de prooi toegelopen, om ook een deel af te scheuren en kaal te plukken. Veren eten was namelijk niet lekker. "Is het leuk om warrior student te zijn?" Henry schrokte snel een stuk vlees naar binnen waarna hij antwoord gaf. "Ja! Ik leer veel, maar er valt nog veel meer te leren. Ik wil graag de pack kunnen beschermen als ik een warrior ben." zei hij met vrolijk zwiepende staart. "Maar Hunter is toch ook leuk?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: The art of sharing

Terug naar boven Ga naar beneden

The art of sharing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Sharing tongues TC

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ Lakeroots :: The Weeping Willow-