IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

-Butterflies- (Zephyr)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Poehbeertje


BerichtOnderwerp: -Butterflies- (Zephyr) vr maa 13, 2015 12:10 am______

De late herfstzon rekte de schaduwen van de bomen tot vele malen hun eigen lengte. Phoenix ijsbeerde tussen de massieve wortels van de Willow door. Ze hadden pas om zonsondergang afgesproken, maar hij was ongeduldig genoeg om alvast gegaan te zijn. De Alpha keek uit naar de winter. In de winter kon je overdag tenminste naar buiten. De zon zou niet meer heet maar slechts warm zijn en het water zou daadwerkelijk verkoeling brengen. En in de koudste tijd van het jaar kwamen er vogels uit het noorden en prooidiertjes uit de bergen de ijskou ontvluchten in het warme woud. Hij had al meerdere malen een groepje vogels in keurige V-formatie het zuiden op zien vliegen. Helaas waren winterse nachten koud, ijzig koud. In de zomer koelde het 's nachts ook al flink af, maar in de winter kon het zelfs gaan vriezen. Zijn vossen hadden maar een dunne vacht, en het zou niet uit te houden zijn.

Hij keek op. Nu de zon zo laag stond, kon je bijna zien hoe hij daalde. Een zachte flits, en hij was verdwenen. Zephyr kon er ieder moment zijn. Phoenix klom onhandig op een smallere wortel en ging zitten, in de hoop dat hij zijn broertje al aan kon zien komen.

~Tag: Zephyr - Anouk
~Oeps, toch iets langer dan gehoopt ;)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: -Butterflies- (Zephyr) vr maa 13, 2015 5:37 pmGeconcentreerd volgde de rode vos het spoor van het konijn. Het licht dat tussen de takken van de bomen door viel flitste in zijn ogen terwijl hij zijn neus volgde in een drafje. Het spoor was niet al te vers geweest, dat was te merken ook aan dat hij na een hele tijd nog eens had. Zodra Zephyr naar de zon keek en zag dat die begon onder te gaan veranderde hij van pad. Zo snel als hij kon begon hij richting de Willow te rennen. Bij zonsondergang moest hij er zijn, koste wat kost. De Hunter had daar met zijn broer afgesproken en zou niet te laat komen. Te laat komen was falen, en falen zou hij niet. In de verte zag hij het rode lichaam van zijn broer al op een van de wortels zitten. Hijgend kwam Zephyr voor hem tot stilstand. "Het spijt me dat ik te laat ben," bracht hij met moeite uit door het ademtekort. Zijn kop liet hij lichtelijk hangen met zijn blik op de grond gericht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

-Butterflies- (Zephyr)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ Lakeroots :: The Weeping Willow-