IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Please don't {SPT}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Please don't {SPT} ma maa 16, 2015 5:38 pmShade strekte zijn stramme poten. Hij had een nacht buiten het kamp doorgebracht, niet omdat het een straf was, maar omdat hij écht geen zin had in een gesprek met iemand. De laatste dagen had hij bijna niets gevangen en misschien was het iemand opgevallen. Als hij de vossen ontliep, konden ze ook niet met hem gaan praten. Vandaag scheen de zon en leek het een perfecte dag om wat prooi binnen te halen. Als hij van die stramheid af kwam. Soms dacht hij dat hij te oud werd voor dit soort dingen. Maar anderhalf jaar was toch niet zó oud?
De witte vos stapte stevig door, op weg naar Albya Lake. Daar was meestal wel wat prooi te vinden. Als hij maar geen kikkers tegen kwam. Hij had een enorme hekel aan kikkers. Ten eerste proefden ze verschrikkelijk en waren ze ook nog eens vies glibberig. De groene kleur werkte ook niet erg mee en het geluid wat ze produceerden was nog erger dan pratende vossen. En voor zover de vos wist waren ze niet nodig voor de natuur -hij had er nog nooit een opgegeten zien worden.
Daar was het meer. Nu hij er was, viel hem het droge gevoel in zijn keel op. Zacht sloop hij naar het water toe, om eventuele prooi niet op te doen schrikken. Toen hij met zijn neus boven het water hing, bekeek hij zichzelf eens. Hij schrok van wat hij zag. Dit was zeker de meest onverzorgde vos uit het hele Pack. Zijn vacht stond alle kanten uit en glom niet netjes. Zijn ribben waren te tellen en zijn neus was kurkdroog. Snel begon hij van het koele water te drinken, om zo snel mogelijk van zijn weerspiegeling af te komen.

OOC: Eerste post voor Odin


Character: Shade| Words: 293| Tags: Het water c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Poehbeertje


BerichtOnderwerp: Re: Please don't {SPT} ma maa 16, 2015 9:18 pm


In de ochtend, vlak na zonsopkomst, baande de Nurse zich een weg door het hoge gras. Zijn vacht was nat door de dikke dauwdruppels die de puntjes van de grashalmen naar beneden trokken en aan zijn vacht bleven plakken. Hij ging kikkers vangen bij het grote meer. Kikkers waren niet goed eetbaar, dus het zou geen verspilling zijn als de Nurse leerlingen ze gebruikten om te oefenen met anatomie. Meer functies hadden ze eigenlijk ook niet, en het was helemaal niet nodig dat Odin ze ging vangen. Hij kwam hier dan ook niet alleen om te jagen. Hij kwam hier even tot rust van het hectische roedelleven. Hij was het hol uit geglipt een uur voor zonsopkomst en zorgde dat hij weer terug was voor Aurora wakker werd. Hij wilde haar niet wekken, maar ook geen minuut die het met haar kon doorbrengen missen. Odin keek verbaasd op bij het zien van een witte vlek aan de waterrand. Hij zag het niet duidelijk - hij zag sowieso al slecht - maar wat anders kon het zijn dan een vos? In een drafje naderde Odin de oever, en herkende de vos al snel als een van zijn packgenoten. Hoe heette hij ook alweer? Cloud... Dark? Shadow... Shade! 'Shade!' riep hij enthousiast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Please don't {SPT} di maa 17, 2015 10:21 amShade rook de vos al voordat hij hem aan hoorde komen. Zo snel hij kon dronk hij van het water. Toen hij zich omdraaide om weg te gaan, was het al te laat. De vos had zijn naam al geroepen. Een zucht ontsnapte uit Shades bek. Hier kwam het: een conversatie waar hij niet op zat te wachten. Met Odin nog wel! Hij besloot dat niets zeggen en zo snel mogelijk weg proberen te komen het beste zou werken. Hij wist dat de andere vos problemen had met zijn zicht, en hoopte maar dat dit mee zou helpen met zijn ''ontsnapping''. Zo sneaky mogelijk zette Shade een stap naar rechts. En toen nog een. Had Odin het gezien? Aan de ene kant hoopte hij van niet, maar aan de andere kant zou er iets goed mis zijn met de Nurse. Hij was niet voor niets Nurse, en geen Elder. Zou wegrennen een optie zijn? Met een beetje geluk kon de andere vos hem niet bijhouden. Maar dan zou hij daar later nog opmerkingen over krijgen... En misschien wel met de Leader. Nee, het beste was om ongezien weg proberen te komen.


Character: Shade| Words: 192| Tags: Odin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Please don't {SPT}

Terug naar boven Ga naar beneden

Please don't {SPT}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ The Gullwings :: Albya lake-