IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

For a million times {Yuna, Aiden}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Nightmare


BerichtOnderwerp: For a million times {Yuna, Aiden} ma maa 16, 2015 9:14 pm


Een fris briesje waaide over het meer toen Maja uit haar tijdelijke hol kroop. Het warme zonlicht van de zonsopgang lachte hun gemoed, probeerde deze plek ietwat prettig te maken. Het was niet slecht, zeker niet. Er was genoeg prooi voor haar en Aiden en het was hier niet druk. Sinds ze hier was aangekomen had ze niet veel vossen gezien, wat haar verbaasde. Het was hier een waar paradijs. Water, eten, schaduw en zon. Er waren zelfs een paar bomen waar je tussen de wortels holletjes kon graven, wat ze ook had gedaan.
De moeder draaide zich om naar haar pup toen ze een knorrend gevoel in haar maag voelde. "Aiden! Ik ga even jagen," Riep ze op de moederlijkste toon die je maar van haar kon verwachten. Na het ontbijt zou ze hem even trainen, er van uit gaand dat Aiden het wel zou redden om later zijn skills te moeten gebruiken. Maja draaide zich weer naar het meer, merkte een vos op aan de horizon. Een teefje, volbloed Gullwing. Even maakte haar hart een sprongetje, ze kon deze vos vragen om de pack te joinen. Een pack was veel beter voor de kleine, dat moest deze teef weten. "Een vos! Kom, snel!" Riep ze naar Aiden voor ze zo snel ze kon naar de nieuwkomer liep, rekening houdend met de kleine pootjes van de pup.
"Hallo?"

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.wrinklesplash.tumblr.com

avatar
Faline
Administrator

BerichtOnderwerp: Re: For a million times {Yuna, Aiden} ma maa 16, 2015 10:49 pm


Aiden - 3 maanden - Gullwings - Pup - Male
De kleine rode vos zat opgerold in het holletje die zijn moeder had gemaakt. Het was best fris, maar koud was het ook weer niet. Zijn kleine beetje Glacierfang bloed was hierbij altijd wel handig geweest. Het was donker in het holletje, maar Aiden zag alles helemaal prima. Het was helemaal stil in het holletje waar ze in zaten, maar de kleine pup zat met één oog open te kijken wat er buiten aan de hand was. Hij spitste zijn oren en hoorde buiten wat geluid en het klonk niet als een klein diertje. Toch besloot hij het te negeren. De witte vos voor hem draaide zich naar hem toe."Aiden! Ik ga even jagen," Riep ze. De gespitste oren van Aiden vingen het hard op en hij duwde ze dubbel om het geluid te minderen. Zijn ogen zagen duidelijk hoe zijn moeder het hol verliet. Aiden was heel erg op zijn moeder gesteld en best beschermend over haar.(Al kon zij zichzelf beter beschermen dan als hij het deed.) Dus toen ze het hol verliet keek hij haar na vanuit het donker. Zijn ogen goed op haar gericht. Hij kon elke stap horen die ze maakte, maar het licht van de zonsopgang zorgde voor een minder goed zicht op haar. Toen ze uit het zicht was sloot de pup zijn ogen. Een hele tijd was het stil, tot ze iets riep."Een vos! Kom, snel!", riep ze. Al snel stond de pup op vier poten. Hij sloeg met zijn staart en liep eerst rustig het holletje uit. Toen hij haar zag begon hij te rennen, omdat hij zo snel was stond hij al snel voor de andere vos. Zeker 5 staartlengtes van hem/haar af."Ben er Mam.", zei op zijn rustige toon.

Evolutions: Zicht in donker, goed gehoor & snelheid. (Wou ik nog even melden.)

______________
Nala ~ Aiden ~ Aurora
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://amnira.actieforum.com/

For a million times {Yuna, Aiden}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ The Gullwings :: Albya lake-