IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Let's forget who's right and who's wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Let's forget who's right and who's wrong di maa 17, 2015 5:08 pmVoor het eerst in dagen had de zwart-witte vos iets gevangen. Het was niet veel, maar twee konijnen, maar genoeg om zijn pack te laten weten dat hij nog iets deed. Maar nu was er een tweede probleem: hij moest het naar het kamp brengen. Dit zou waarschijnlijk leiden tot en conversatie die hij echt niet wilde. Zou hij de prooi voor de ingang kunnen laten liggen? Zijn geur zou er vast nog wel een tijdje omheen blijven hangen. Het leek hem een redelijk plan, maar besloot uiteindelijk om toch het kamp zelf in te gaan. Misschien gingen ze twijfelen aan zijn loyaliteit. En dan zou hij nog meer opmerkingen krijgen.
Met de prooi in zijn bek ging Shade op weg. De berg leek hoger en zwaarder dan hij gewend was. Het kostte hem meer inspanning en toen hij boven was, hijgde hij zwaar. Wat was dit? Twee dagen niet in het kamp slapen veroorzaakte toch niet zo'n erge kracht-afneming? Toen realiseerde hij zich dat hij er niet uit moest zien. Toen hij de vorige dag in het water had gekeken, zag hij er al verwilderd en ongezond uit, maar sindsdien had hij ook niets gegeten. Hopelijk kreeg hij er geen opmerkingen over.
Met zelfverzekerde passen liep Shade het kamp in. Hij liep regelrecht naar de prooistapel, om eventuele gesprekken te voorkomen. Bij de prooihoop liet hij de konijnen vallen en zocht hij naar een klein vogeltje. Nu pas merkte hij hoe veel honger hij had.

{+ Eerste post voor Mazaru}

Character: Shade| Words: 251| Tags: De prooihoop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong di maa 17, 2015 6:53 pmOp haar rug lag Mazaru in het kamp. De zwarte vlekken tussen het felle licht boven haar waren haar poten die recht omhoog bungelde. De pup verveelde zich absoluut kapot. Het zou gelukkig niet lang meer duren voor ze leerling zou worden een veel meer mocht. Voorlopig was het nog maar saai. Zodra ze haar kop weglegde en daardoor over de grond het kamp door keek viel er iets op. Een witte vos die er niet al te goed uit zag. Daar moest een intressant verhaal achter zitten. Snel rolde het rode vosje om waarna ze vrolijk naar de witte vos toe liep. "Haaaalooooo!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong di maa 17, 2015 7:17 pm'Haaaalooooo!' Oh nee. Shade kreunde inwendig. Niet Mazaru. Niet die irritante kleine stuiterbal. Waarom moest de vos die nooit stil kon zitten en altijd vrolijk leek te zijn, tegen hem praten? Voor een moment overwoog de zwart-witte vos gewoon weg te lopen, maar dat leek niet echt een slim plan. Er waren vast wel meer vossen die hadden gemerkt dat Mazaru hem had gegroet -en ook op hem af kwam!- dus als hij nu weg ging, kreeg hij daar vast en zeker opmerkingen over. Een beetje laat besloot hij dat hij het snelste van haar af kwam, als hij gewoon terug reageerde. 'Hey,' bromde hij dus maar. Zijn blik ging door het kamp. Keken er veel andere vossen? Wanneer was zijn kans om weg te gaan het grootst? Niet nu. Hier en daar zag hij wat nieuwsgierige vosjes naar hen kijken. Shade plofte neer en begon de vogel op te eten. Als hij dan hier moest blijven, kon hij net zo goed eten.
Character: Shade| Words: 164| Tags: Mazaru
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong wo maa 18, 2015 3:06 pmVrolijk stopte Mazaru een stukje van de witte vos vandaan. 'Hey,' bromde die echter niet al te vrolijk op. Volgens Mazaru zou er dan waarschijnlijk iets aan de hand zijn met de vos. Voor haar weer een uitdaging om er achter te komen en misschien te verhelpen wat het was. De witte vos begon te eten van het vogeltje van de prooi stapel. Hij leek niet al te geïnteresseerd in haar te zijn. Natuurlijk kon dat, maar daar zou ze zelf ook wel verandering in kunnen brengen. "Hoe heet jij eigenlijk?" Vroeg Mazaru met een nieuwsgierige toon in haar stem. De naam van de vos weten was handig voor het gesprek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong wo maa 18, 2015 6:35 pm
Tot Shades teleurstelling ging de pup niet weg. Nee, ze kwam zelfs dichter naar hem toe. 'Hoe heet jij eigenlijk?' Oh een nieuwsgierige pup! Moet ik weer hebben. Het was schandalig dat Mazaru niet wist wie hij was. Maar ja, ergens snapte hij het ook wel. Hij probeerde zo veel mogelijk uit het kamp te blijven en als hij er was, ging hij meteen weer weg. Hoe vaak had ze hem kunnen zien? Hij schatte haar op vijf moons. De kans dat ze hem kende was inderdaad erg klein. Ergens deed het hem een beetje pijn dat haar niet was verteld over de zwart-witte vos die liever contact vermeed. Maar ja, als ze dat had geweten was ze nu ook niet naar hem toe gekomen om hem te vragen wat zijn naam was. Shade realiseerde zich dat hij weer laat was met reageren. 'Shade.' Zo snel hij kon schrokte hij de vogel naar binnen. Toen die op was, had hij nog steeds een leeg gevoel. Maar hij had de laatste tijd niet veel prooi binnengebracht. Zijn straf was om niet veel te eten. Hoewel zijn maag knorde, stond de vos op en stapte rustig naar de uitgang. Hopelijk zou het meisje hem niet volgen naar buiten.
Character: Shade| Words: 206| Tags: Mazaru
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong do maa 19, 2015 3:49 pmAangezien het even duurde voor de vos antwoordde, tikte Mazaru ongeduldig met haar staartje op de grond. Ze wilde het weten, en snel een beetje. 'Shade,' zei de wit zwarte vos uiteindelijk behoorlijk kortaf. Hoe bot het ook mocht zijn, ze had in ieder geval een antwoord gekregen. Met grote ogen keek de pup toe hoe hij de vogel bijzonder snel opat. Daarna begon Shade weer weg te lopen, het kamp uit. Even keek ze hem met een schuin hoofd na waarna ze nieuwsgierig achter hem aan trippelde. Door de grotten uiteindelijk het kamp uit. "Waar gaan we heen?" Vroeg Mazaru nieuwsgierig terwijl ze Shade naderde. Het hele stuk door de grot had ze een eindje achter hem gelopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong vr maa 20, 2015 5:42 pm
Shade merkte dat de pup nog steeds achter hem aan liep. Toen ze de grotten uit waren, begon ze weer met praten. 'Waar gaan we heen?' Hij zuchtte. Hier zat hij écht niet op te wachten. Misschien kon hij iets gaan doen wat ze niet leuk zou vinden. Hij was Hunter, dus jagen was een optie. Maar grote kans dat ze dan alles ging verpesten en ook nog zou vragen om training. Hij kon ook ergens gaan slapen, maar misschien zou ze dit doorvertellen. Dat waren twee opties. Er schoot hem niets anders meer te binnen. Waarom maakte de pup het hem zo moeilijk en ging ze niet gewoon weg. Nou ja, als Hunter zou hij maar gaan jagen. Of kruiden zoeken. Daarmee kon ze ook helpen én was ze stil. Win-win. De meest saaie plaats om kruiden te halen was in Pink Paradise.
Shade zette er flink de pas in, hopend dat Mazaru af zou haken. Toen hij bij Pink Paradise was, stond hij abrupt stil. 'We gaan bloesem verzamelen. Alleen de mooie grote blaadjes. Die neem je in je bek en legt ze op een stapeltje bij die boom,' zei hij en hij wees met zijn staart naar een dikke boom. Hij keek de pup aan met een blik van ''Owee als je met verkeerde blaadjes terug komt.''Character: Shade| Words: 206| Tags: Mazaru
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong vr maa 20, 2015 6:25 pmDe zwart witte vos begon na een zucht in een flink tempo te lopen. Daardoor moest Mazaru in een drafje blijven om hem bij te houden. Dat vond ze echter totaal niet erg. Zo zouden ze sneller op hun bestemming zijn en zou de pup minder lang moeten wachten. Tegen de tijd dat ze bij Pink Paradise aankwamen stond Shade abrupt stil. Nieuwsgierig keek de rode vos hem aan, willen weten wat ze zouden gaan doen. 'We gaan bloesem verzamelen. Alleen de mooie grote blaadjes. Die neem je in je bek en legt ze op een stapeltje bij die boom,' vertelde Shade. Meteen knikte Mazaru waarna ze naar de eerste beste boom toe draafde. Met een vrolijk sprongetje pakte ze een paar blaadjes uit de boom waarna ze naar de stam liep en de roze blaadjes liet vallen. Snel pakte ze de slechte er tussen uit waarna ze die ergens anders weg legde. Het was namelijk niet de eerste keer dat ze dat ging doen. "Ben je een Nurse, omdat we kruiden verzamelen?" Vroeg Mazaru terwijl ze naar de volgende boom trippelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong zo maa 22, 2015 4:22 pmVoor zover Shade kon zien, werkte de pup ijverig aan zijn opdracht. Ze haalde netjes alle slechte blaadjes weg uit de stapel die ze steeds naar de boom bracht. Ze zou het niet slecht doen als ze later Hunter werd. Zelf liep hij naar een boom waaronder een hele stapel blaadjes lag. Gelukkig was de pup stil. Nadat hij ze had gesorteerd, bracht hij ze naar de afgesproken boom. 'Ben je een Nurse, omdat we kruiden verzamelen?' Daar ging de gewaardeerde stilte. 'Nee, ik ben een Hunter. Wij jagen en zoeken kruiden,' antwoordde hij nors. Hij wilde de pup duidelijk maken dat praten niet gewaardeerd werd, maar Mazaru kennende pakte ze de subtiele aanwijzing niet op. Shade liep naar de volgende boom en begon weer de blaadjes te sorteren. De vorige keer dat hij hier was, kwam hij Maja tegen. Grote boze Maja. Maar hij had haar afgeschrikt, of in ieder geval weggejaagd.
Nadat de zwart-witte vos nog een paar keer blaadjes bij de boom had gelegd, keek hij om zich heen, zoekend naar Mazaru. Hij kon het niet maken om haar hier alleen achter te laten, hoe graag hij het ook wilde. 'Mazaru, we hebben genoeg.' Hij pakte het grootste gedeelte van de blaadjes zo voorzichtig mogelijk op, waarna hij terug richting het kamp liep.Character: Shade| Words: 216| Tags: Mazaru
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong zo maa 22, 2015 6:51 pm'Nee, ik ben een Hunter. Wij jagen en zoeken kruiden,' antwoordde de wit zwarte vos nog steeds niet al te vrolijk. Ondertussen begon Mazaru zich twee dingen af te vragen. Het ene kon ze aan Shade vragen, het andere echter niet. "Ik dacht dat alleen Nurses kruiden moesten zoeken?" Vroeg ze ook aan de vos. Het andere was een manier om hem vrolijk te maken, maar dat zou ze natuurlijk niet kunnen vragen. Driftig ging de rode vos weer verder met het zoeken van blaadjes tot Shade weer sprak. 'Mazaru, we hebben genoeg.' Zei de Hunter waarna hij het grootste deel van de blaadjes oppakte. Vrolijk trippelde de pup naar de boom om zo veel mogelijk van het overgebleven stapeltje mee te nemen. Het enige nadeel was nu dat ze onderweg naar het kamp niet kon praten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong ma maa 23, 2015 12:08 pmDe rust was het beste wat Shade vandaag was overkomen. Ergens, in een klein hoekje, vond hij het leuk als de pup praatte. Maar dat was ver weg, en het grootste gedeelte van hem wilde dat ze stil was. Met een bek vol bloesem was het niet makkelijk om samenhangende geluiden te produceren, dus hij hoopte ook dat ze het niet zou proberen. Daarbij zou ze de bloesem kapot maken.
Net toen Shade aan de stevige klim van de berg wilde beginnen, zag hij een konijn. Het dier was jong, onoplettend en kon hen niet ruiken, vanwege de wind. Zo geluidloos als hij kon liet Shade de blaadjes vallen, zakte in sluiphouding en ging op het diertje af. Hij zorgde dat hij uit het gezichtsveld van het konijn bleef, en toen hij dicht bij genoeg was, zette hij zich af en landde op de witte pluizebol. Met een stevige beet maakte hij het dood. Het werd steeds beter vandaag. Maar nu kon hij niet de blaadjes én het konijn meenemen. De zwart-witte vos besloot de bloesem te laten liggen. Misschien zou hij later vandaag nog naar beneden komen om het op te halen.Character: Shade| Words: 216| Tags: Mazaru
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong ma maa 23, 2015 7:39 pmDe pup stond abrupt als bevroren stil zodra ze het konijn zag. Aandachtig lette ze op hoe Shade voorzichtig de blaadjes liet vallen en op de prooi af sloop. Met een sprong had de wit zwarte vos het konijn te pakken. Zodra Mazaru merkte dat Shade door wilde lopen zonder de blaadjes deed ze een poging om wat te zeggen. "Mwa dwe blwown bwawes dwa?" Kwam er mompelend uit waarna er een van de blaadjes haar keel in schoot. Meteen liet ze alle andere vallen en begon te hoesten tot alles haar bek uit was. Een huivering trok over haar rug, dat was niet de bedoeling geweest. "Sorry Shade," mompelde ze met een blik op de misvormde bloemblaadjes. Snel pakte ze maar zo veel ze kon van het nog nette stapeltje dat Shade wilde achterlaten waarna ze door begon te lopen naar het kamp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong wo maa 25, 2015 5:47 pm

De pup probeerde iets te zeggen. Had ze niet moeten doen. Shade verstond geen woord van wat ze zei en daarbij verpletterde ze alle bloesemblaadjes. Zo blijft er niets van over. Het leek wel dat ze haar eigen stommiteit nog eens wilde benadrukken door bijna te stikken in een blaadje. De zwart-witte vos wachtte tot de pup weer op adem was gekomen en begon toen weer te lopen. 'Sorry, Shade,' hoorde hij haar mompelen. Hij reageerde niet en liep door. Als ze het kamp in waren, kon hij haar zo snel mogelijk afschudden. Misschien zou hij nog een keer naar beneden lopen om de resterende blaadjes op te halen. Als hij daar zin in had tenminste.
Toen Shade het kamp binnen liep, gooide hij het konijn op de prooihoop en draaide zich om naar Mazaru, om iets tegen haar te zeggen. Maar toen hij de pup niet zag, haalde hij zijn schouders op. Dan niet. Zo nonchalant als hij kon, stapte hij het kamp weer uit.

OOC: Zullen we het topic afronden?


Character: Shade| Words: 216| Tags: Mazaru
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong wo maa 25, 2015 7:16 pmShade liep een klein stukje voor haar uit. Ergens schaamde de pup zich voor haar behoorlijk lompe actie van daarnet. Ergens anders vond ze het ook weer helemaal niet zo erg. Shade had een konijn gevangen en zij had haar blaadjes kunnen vervangen met degene die de wit zwarte vos eerst droeg. Zodra het tweetal het kamp in kwam liep Mazaru door naar de Nurses. De Hunter was het konijn naar de prooistapel gaan brengen. De Nurses bedankte Mazaru voor de blaadjes waarna de pup uitlegde dat ze die samen met Shade was gaan halen. Een luide geeuw verliet haar bekje. Van dat berg op en af was de rode vos redelijk moe geworden door haar nog kleine pootjes. Ik een sloom pasje liep ze terug naar haar nest. Rustig rolde ze zich op en sloot haar ogen, nog even slapen.


~ Topic einde ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Let's forget who's right and who's wrong

Terug naar boven Ga naar beneden

Let's forget who's right and who's wrong

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ The Gullwings :: Seyamir Peaks-