IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Safe play is for losers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Malachi


BerichtOnderwerp: Safe play is for losers wo apr 01, 2015 11:15 pm


playing with your life is worthy of living!


Het was al weer een heel wat manen geleden dat zijn vacht en pootjes sneeuw hadden mogen aanraken. De winter was altijd al zijn meest favoriete seizoen geweest, maar dat zou nog wel een paar manen duren voor de herfst plaatst had gemaakt en er een prachtig sneeuw deken de aarde weer zou onthullen. In tussen was geen vos voor hem veilig geweest en zelfs de andere gebieden had Oddy vaak genoeg betreden en daar allerlei grappen en grollen uit gehaald, maar de sneeuw witte vos had er van geleerd om zich stil te houden en niet te dichtbij te gaan zitten om te genieten van zijn werk. Oddy was geen vos zoals de meeste en hield er van om andere  flink in de zeik te zetten. Zijn oren waren niet voor niets aan flarden gescheurd met aan 1 kant 4 strepen en aan de andere kant vijf. Nu trippelde de witte vos het Lake roots gebied in om de beste takken te jatten en ze mee te nemen. Net 2 poot stappen buiten hun gebied had Oddy een diep gat gegraven en legde daar nu de takken netjes en zorgvuldig over heen. Daarna verdween de vos tussen de struiken. Naast zich had hij een hele berg verse prooi liggen. Zoveel, nee te veel voor zichzelf alleen. Pootstappen trokken zijn aandacht en Oddy hield de val goed in  de gaten.

(Gangsters)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Nightmare


BerichtOnderwerp: Re: Safe play is for losers vr apr 17, 2015 7:58 pmVis was een goed idee. Daar had hij wel zin in. Begin de dag met een visje, begin de dag met een lach. Het dichtstbijzijnde meer was the lone tree lake, daar was hij dan ook meteen naartoe gegaan. Onderweg was Axel echter een beetje verdwaald. Hij was hier nog maar één keer eerder geweest, het was te verwachten dat hij de weg niet kon vinden.
Gelukkig had de jonge banneling een uurtje later zijn weg weer terug gevonden. Hij was ruim een kwartier van het meer verwijderd, en begon toch wel honger te krijgen. De vos zette een stevige pas in, wist er vijf minuutjes minder over te doen, en kwam uiteindelijk aan bij het meertje.
Hij rook een bekende geur. Een oude geur. Deze was van zijn tijd bij de Glacierfangs. Het was Oddy. "Oddy! Waar ben je?" Riep Axel. Hij draaide zich om en zette een paar stappen vooruit. Ver kwam hij niet. Even bleef de vos staan toen hij merkte dat hij op een stapel takken was gelopen, deze zakte meteen door. Hij viel schreeuwend in een kuil.
Was te verwachten. Als deze vos in de buurt was moest je goed op je hoede zijn.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.wrinklesplash.tumblr.com

avatar
Malachi


BerichtOnderwerp: Re: Safe play is for losers vr apr 17, 2015 11:00 pm

Oddy hoorde een bekende stem en snoof even zachtjes. Nee he? Zelfs het krakende geluid was meer dan bekent, maar veel kon hij er niet aan doen dan Axel uit zijn verborgen kuil te halen. Zijn twee verschillende kleuren ogen keken over de rand heen en hij grijnsde speels. 'Zeg Axel, wat brengt jouw hier?' vroeg Oddy en duwde een dikke tak naar beneden waar een hoop zijtakken aanzaten zodat Axel omhoog zou kunnen klimmen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Safe play is for losers

Terug naar boven Ga naar beneden

Safe play is for losers

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ No-man's land :: The Lone Tree Lake-