IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Veil of Elysium

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Veil of Elysium vr apr 03, 2015 6:26 pmShade wilde rust. Een halve middag optrekken met Mazaru was voldoende om hem een hele week anderen te laten ontlopen. Haar praatziekte was even genoeg.
De zwart-witte vos wist dat als hij in het territorium bleef, de kans groot was dat hij nog vaker andere vossen tegen zou komen. En dat was het laatste wat hij wilde. Dus ging hij naar het Loner-gebied. Het Golden Field, om precies te zijn. Hier zou niemand hem storen en zou hij niemand storen. Het was niemandsland, dus er zou geen reden zijn voor vossen om hem erop aan te spreken.
Het was een flinke wandeling en de maan stond al hoog aan de hemel toen Shade het veld betrad. Er ontsnapte een zucht uit zijn bek. Rust, eindelijk rust. Onderweg was hij constant bang geweest dat hij iemand tegen zou komen. Maar hier, in het donker in het niemandsland, gleed die angst van zijn schouders. De reu zakte door zijn poten en ging liggen. Het landschap was stil, met alleen het geluid van de wind die door het gras ging. Perfect.

{+ Eerste post voor Ijiné}Character: Shade| Words: 182| Tags: Het gras c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium zo apr 05, 2015 2:13 pmHet was tijd om zelf maar eens op onderzoek uit te gaan naar dat ene groepje vossen. Het scheen bij andere packs problemen te veroorzaken, dat wilde ze echter eerst met eigen ogen zien. Het leek Ijiné het slims om met de Leaders te gaan praten maar in plaats daar van was ze de andere kant van het eiland op gelopen. Ze zou het eerst maar eens aan een paar loners gaan vragen, als er echt nieuws was wisten die dat wel. De beste tijd om dat te doen was in de nacht naar haar mening. Op die manier konden er ook zo min mogelijk problemen in de pack voor doen terwijl de Leadster weg was. Een witte vacht verscheen tussen het goud gele gras. De geur die er vandaan kwam was echter niet van een loner maar van een Gullwing. "Goedenavond," sprak ze rustig terwijl ze zonder aarzeling recht naar de vos toe liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium vr apr 10, 2015 6:56 pmEr kwam een vos aan. Shade zuchtte. Net nu, op dit moment, wilde hij rust. Al wilde hij altijd wel rust, maar vandaag meer dan anders. De vos kwam dichterbij. De zwart-witte reu had geen zin om om te draaien. Dat zou hij pas doen als er werd gesproken. En na een paar seconden hoorde hij de stem van de andere vos. Het was een vrouwelijke stem, maar hij had ook wel gehoord aan haar pas dat het een teef was. 'Goedenavond,' zei de vos rustig. Shade draaide zich langzaam om en kwam oog in oog te staan met een knappe witte vos. Ze was ongeveer twee keer zo oud als hij en straalde iets van macht uit. Waarschijnlijk was ze een Leader. Aan de geur te merken kwam ze van de Glacierfangs. Hij ging na wie dat was. Na een seconde of twee schoot het hem te binnen. Ijiné. Hm, hij begon langzaam te worden. Het leek hem wel slim om iets te zeggen om niet onbeleefd te zijn. 'En wat doet de Leader op zo'n eenzame avond in haar eentje in Loner-gebied?' vroeg hij met zijn zware stem. Hij keek haar recht in de ogen. Nee, hij was niet zo'n persoon die meteen wegkeek of zielig in een hoekje ging zitten huilen.Character: Shade| Words: 215| Tags: Ijiné
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium do apr 16, 2015 4:20 pm'Goedenavond,' antwoordde de witte vos op een rustige toon waarna hij zich langzaam omdraaide. Even liet ze haar ogen over de vos glijden, hij zag er niet echt uit als een typische Gullwing vos maar was er zeker wel een. 'En wat doet de Leader op zo'n eenzame avond in haar eentje in Loner-gebied?' Vroeg het reutje al snel. Rustig haalde Ijiné haar schouders op. Het leek er op dat de vos haar niet heel veel maar toch wel wat kon vertellen. "Dit leek mij de beste plaats om informatie te zoeken over dat groepje vossen dat de andere packs lastig valt." Legde de Glacierfang leader rustig uit. Op haar dooie gemakje ging ze tegenover de andere vos zitten en sloeg haar staart om haar voorpoten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium zo apr 19, 2015 6:23 pm


De teef haalde haar schouders op. 'Dit leek mij de beste plaats om informatie te zoeken over dat groepje vossen dat de andere packs lastig valt,' vertelde ze. Shade knikte kort. Hij zag hoe ze tegenover hem ging zitten. Verwachtte ze een antwoord? Het liefst zou hij zich gewoon omdraaien en weglopen. Maar dat kon hij niet maken. Bij iedere andere vos zou hij het hebben gedaan, maar dit was een leider. Van de Glacierfangs. Er viel een stilte. Niet een die ongemakkelijk was, maar een gewone stilte. Uiteindelijk verbrak de zwart-witte vos hem met de woorden: 'Je denkt dat ze hier zitten of bijeen komen?' Misschien dacht ze wel dat hij het was. 'Ik heb niets gemerkt bij de Gullwings. Wat doen ze onder andere?' Als ze maar niet dacht dat hij actief mee wilde zoeken.Character: Shade| Words: 138| Tags: Ijiné
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium vr apr 24, 2015 4:55 pmIjiné zag hoe de witte vos knikte voor ze een paar likken aan haar poot gaf. Even hing er een stilte tussen de twee vossen. 'Je denkt dat ze hier zitten of bijeen komen?' Vroeg de Gullwing vos aan haar om de stilte te doorbreken. Ze had het gevoel dat de vossen waar ze naar zocht zich echter niet hier zouden bevinden. Eerder tussen de gebieden van de packs in. 'Ik heb niets gemerkt bij de Gullwings. Wat doen ze onder andere?' Vroeg het reutje zonder echt erg geïnteresseerd te zijn. "Ik geloof niet dat ze hier zitten, maar Loners hebben vaak de meeste informatie. Voor zo ver ik gehoord heb vallen ze andere vossen lastig en slopen van alles." Vertelde de Leidster met een kille blik in haar ogen. Als ze ooit de Glacierfangs zouden lastigvallen zouden die vossen er zeker voor boeten.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium ma apr 27, 2015 8:14 pm'Ik geloof niet dat ze hier zitten, maar Loners hebben vaak de meeste informatie. Voor zo ver ik gehoord heb vallen ze andere vossen lastig en slopen van alles,' zei de teef. Haar ogen waren kil. Shade knikte. Daar zat wat in. Misschien zaten die vossen wel in zijn Pack. Ze vielen hem per slot van rekening ook regelmatig lastig.
Shade hoorde pootstappen. Ze klonken ver weg, maar met zijn bovennatuurlijke hoorzintuig merkte hij dat het een teef was. Niet iemand die hij kende. Even daarna drong de geur van Loners zijn neusgaten binnen. En toen zag hij de vos. Een knappe, rode vos. Ze had een wiegend loopje en nam hen twee met haar slimme ogen in zich op. 'Hey,' begroette ze ze met een zachte stem. Shade rolde met zijn ogen en antwoordde niet. Nog een vos, daar zat hij niet op te wachten.Character: Shade| Words: 146| Tags: Ijiné & andere vos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium wo apr 29, 2015 5:38 pmDe wit met zwarte vos knikte om duidelijk te maken dat hij snapte waar ze het over had. Of hij er zelf last van had gehad zou ze niet gaan vragen, dat om meerdere redenen. Als Leader deed ze nu eenmaal geen dingen waar ze geen goede reden voor had. Ijiné draaide een paar keer met haar oren bij het horen van een geluid. Aan de snelheid van het lopen en hardheid van de passen was te horen dat het een vos was, een teefje op precies te zijn. Al snel verscheen er een rode vos in beeld die naar het tweetal toegelopen kwam. 'Hey,' begroette de vos het tweetal. Het reutje rolde enkel met zijn ogen, hoe graag ze dat zelf ook wilde doen mocht ze het niet. Dat waren nu eenmaal verplichtingen. "Goedenavond," antwoordde ze met een knikje. De rode vos kwam bij het tweetal zitten. Ijiné was op haar hoede, het was een Loner en ze zag er niet heel betrouwbaar uit volgens haar redenering.

OOC: Cat be like: 'Let's use a npc' X"D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium wo apr 29, 2015 6:06 pm
In tegenstelling tot hem, antwoordde Ijiné wel met een beleefde 'Goedenavond' en een knikje. De rosse vos kwam tussen hen in zitten en bekeek ze eens goed. Shade keek terug en voor een moment hielden ze elkaars blik vast. De zwart-witte reu keek niet weg. De rode teef ook niet. Het moment duurde langer. Shade was vastbesloten niet weg te kijken. Blijkbaar dacht de teef er ook zo over. Uiteindelijk draaide het kleinere vosje weg en begon haar poten schoon te likken. Er viel een stilte. De reu, die al lang blij was dat het geen praatgraag persoon was, deed geen poging om die te verbreken. Na wat een eeuwigheid leek, vond de teef dat ze schoon genoeg was en richtte zich weer tot de twee vossen. 'En vertel eens, wat de leidster van de Glacierfangs en een...' Ze pauzeerde even en bedacht hoe ze hem het beste kon noemen. 'Random Gullwing reu hier deze zalige avond te bespreken hebben, in het gebied van de eenzame vossen.' Hierbij keek ze van Ijiné naar Shade en weer terug. Shade hield zijn bek. Van hem kon ze geen antwoord verwachten.
Character: Shade| Words: 189| Tags: Ijiné & andere vos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium di mei 05, 2015 5:22 pmIjiné zuchtte op het moment dat de twee vossen een staarwedstrijdje begonnen. Lekker volwassen dat. Na een tijdje keek de rode vos weg om haar poten te gaan wassen. Er hing een stilte die de Leader op zich helemaal niet erg vond. 'En vertel eens, wat de leidster van de Glacierfangs en een...' Begon de Loner waarna ze even een pauze hield terwijl ze naar de zwart witte vos keek. 'Random Gullwing reu hier deze zalige avond te bespreken hebben, in het gebied van de eenzame vossen.' Vroeg het teefje terwijl ze van de ene vos naar de andere keek. "Ik ben hier voor informatie," antwoordde de witte vos rustig. Aangezien ze de rode vos niet helemaal vertrouwde vertelde ze niet waarover.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium di mei 05, 2015 6:10 pm
'Ik ben hier voor informatie,' vertelde de leidster. In haar stem klonk rust door, wat ook uit haar houding straalde. Shade was ook rustig, maar op een andere manier. Rustig op een onrustige manier. De rode vos begon weer te praten. 'Ah, I see. Maar niet van mij, neem ik aan. Anders had je dat al lang gevraagd,' zei ze met een lach. Het was een mooie lach, waar niets gemeens of irritants aan zat. Hij strekte zelfs door naar haar ogen, die kleine pretlichtjes hadden. Dat irriteerde Shade nog meer dan iemand die lachte omdat iets niet leuk was. Hij was hier voor zijn rust en niet om met twee vrolijke teefjes in het gras te dartelen. 'Ijiné, leuk je te leren kennen. Ik ga,' zei hij terwijl hij opstond. 'Succes met het vinden van de vossen. Als ik iets te weten kom zeg ik het je.' De rode vos negeerde hij compleet terwijl hij weg stapte. Hij was net op tijd, want zijn maag knorde. Eerst maar eens eten zoeken.

{Shade uit~}


Character: Shade| Words: 172| Tags: Ijiné & andere vos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Veil of Elysium

Terug naar boven Ga naar beneden

Veil of Elysium

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ No-man's land :: Golden field-