IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Oh dear, not you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Oh dear, not you wo apr 29, 2015 9:17 amDie interactie met Ijiné, de Glacierfangs Leader, was meer dan genoeg geweest. Ging hij voor zijn rust naar het Loner-gebied, kwam hij een leider tegen! Dat was absoluut niet waar hij op gehoopt had. Maar terug gaan naar het Gullwings gebied zag hij ook niet echt zitten. Grote kans dat hij Mazaru, de super-hyper-ultra-praatgrage-pup, weer tegen zou komen, en dan liep hij liever dat hij nog een keer Ijiné tegen het lijf.
In het Golden Field had hij niets kunnen vangen en aangezien hij toch wel voedsel nodig had om te overleven, besloot hij naar een goede visplek te gaan. En wat was een betere dan de Lone Tree Lake? Er bestond wel een kans dat er één of andere Loner aan het vissen was, maar ieder gesprek zou hij dan afkappen, met als excuus dat hij hier kwam om te vissen en niet om te praten.
Tot zijn opluchting waren er geen levende -misschien was er een keer een vos verdronken, maar ook dode waren niet te zien- vossen te bekennen. Wel dreven er een paar vissen op de oppervlakte, wat niet echt een goed teken was. Shade stapte op de vis af, viste hem met zijn poot uit het water en bekeek hem.

Character: Shade| Words: 146| Tags: De vis
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Oh dear, not you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Soortgelijke onderwerpen

-
» Dear good luck, ~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ No-man's land :: The Lone Tree Lake-