IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Tʜᴇ ɢᴜʟʟᴡɪɴɢs ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴇ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Alloira


BerichtOnderwerp: Tʜᴇ ɢᴜʟʟᴡɪɴɢs ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴇ zo dec 21, 2014 3:39 pm


THE GULLWINGS

Voorzichtig zet je een stap voorwaarts. Met gespitste oren luister je naar het galmen van je pootstappen. Je draait je om en schrikt van je weerspiegeling in een van de grote stukken edelsteen. Je haalt opgelucht adem en werpt nog even een blik naar achteren. Buiten regent het, en er staat een ijzige wind. Gek genoeg voel je er niets van. De gang die door deze berg loopt is perfect geïsoleerd. Plots hoor je iemand op je afstappen. Je staart zwiept heen en weer, en je oren plooien zich naar achteren. Twee ijsblauwe ogen lijken je aan te staren. Door het gebrek aan licht in de gang, en het reflecteren van de edelstenen en kristallen lijken ze bijna te gloeien. De schim doet nog een stap naar voren. Tot je verbazing stapt er een grote, maar vriendelijk uitziende vos naar je toe. ''Welkom, vreemdeling.'' Zijn stem klinkt zacht en teder. Je voelt een vlaag van geruststelling door je heen gaan. ''Laat je me rondleiden,'' Nog iets voorzichtig knik je, en sprint achter de vreemde vos aan.

CAMP
Het kamp van de Gullwings bestaat voornamelijk uit gangen in een berg. Om bij de ingang te komen is discipline nodig, want de meeste buitenstaanders zijn geen partij voor de bergen. Als het je eenmaal gelukt is boven te komen, kom je uit op een uistekend stuk rots. Recht voor je is de ingang. De hoofdgang die lijdt naar de ingang wordt verlicht door verschillende edelstenen en kristallen. Uiteindelijk kom je uit in een grote open plek in de berg. Dit is waar de vossen samen eten, kletsen en de dag doornemen. Dit stuk ligt boven in de berg, waardoor het dak niet meer bedekt is, maar gewoon open lucht. In de open plek zijn nog een aantal zijgangen te vinden. Deze leiden naar de hollen van de verschillende rangen. Elk hol ziet er ongeveer hetzelfde uit. Enkel het hol van de zwangere vossen, oude vossen en hun kinderen zien er anders uit. Het hol van de pups en hun moeders is voornamelijk bedekt met mos en kleine nesten van bladeren.

HUNTING GROUNDS & TERRITORY
Aan de achterkant van de open plek in het kamp is ligt een tunnel bedekt met mos slierten. Deze tunnel lijdt naar de achterkant van de berg. Hier ligt een open vlakte met hier en daar een boom, een struik, rotsen, wat heuvels en een rivier die door het gebied stroomt. Hier leeft van alles en nog wat. Prooi dieren, maar ook dieren die een gevaar kunnen vormen zoals beren. Helemaal veilig zijn ze dus niet, vandaar dat de tunnel van het kamp naar het territorium goed verstopt zit.

× GULLWING MEMBERS ×
Deze vossen zijn over het algemeen sociaal en heten vreemdelingen graag welkom in hun kamp als deze een goede reden hebben, al houden ze hun territorium echter geheim voor buitenstaanders. Van de andere packs trekken ze zich weinig aan, zolang ze geen problemen komen opzoeken. In het algemeen zijn deze vossen graag samen, en de roedel ziet elkaar als een hechte familie. Iedereen behandeld elkaar, het territorium en de prooi met respect.

Height;; De vossen van deze roedel zijn hebben een verschil in grootte. De vrouwtjes zijn kleiner dan de gemiddelde vos, en de mannetjes groter met soms hier en daar een uitzondering.
Camouflage;; Doordat deze vossen voornamelijk in de bergen te vinden zijn hebben ze meestal doffe kleuren zoals grijs, zwart, wit of dof rood. De vachten van deze vossen zijn nooit glimmend en opvallend.
Sight;; Doordat de gangen en hollen in de berg donker zijn, zijn hun ogen goed ontwikkeld. In het donker zien deze vossen beter dan in het licht.
Strength;; In The Gullwings zit de kracht vooral in de poten. Om de berg op te moeten klimmen in een hele toer. Door hun sterke poten kunnen ze ook hoger en verder springen dan de gemiddelde vos. Ook zijn hun klauwen langer en scherper. Zo hebben ze meer grip tijdens het klimmen.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Tʜᴇ ɢᴜʟʟᴡɪɴɢs ɪɴғᴏʀᴍᴀᴛɪᴇ

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ Important :: Groups :: The Gullwings-