IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Hungry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
AuteurBericht

avatar
Frosty


BerichtOnderwerp: Hungry ma maa 09, 2015 9:31 pm


TIMBER - 1 YEAR - HUNTER

Timber boog zich over het konijn dat hij eerder die dag gevangen had. De roodkleurige vos had die dag redelijk wat gevangen, jagen was echt zijn ding, maar omgaan met andere hunters, absoluut niet. Hij leek altijd wat verloren tussen de andere hunters. Zij waren allemaal van die sociale types, hij bleef liever alleen en sprak enkel als het nodig was.

Nala eerst
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Faline
Administrator

BerichtOnderwerp: Re: Hungry ma maa 09, 2015 9:56 pm

Nala ~ 3 Maanden ~ Pup ~ Lakeroots
Voorzichtig bewoog de kleine pup over de boom. Het was druk hier. Iedereen kwam de holletjes uit en ging er ook in. Nala probeerde iedereen te ontwijken, door weg te springen voor iedereen die te dichtbij kwam. Iedereen keek naar haar en ze wist niet waarom. Sommige pups stonden in groepjes en stonden met hun mondhoeken omhoog naar haar te kijken. Ze had geleerd dat dat blij was, maar waarom waren ze zo blij? Uit zo'n groepje kwam een grotere pup naar haar toe lopen. Toen die andere pup tegen haar aanliep, begon ze te rennen. Ze bleef rennen en rennen. Anderen keken haar aan, maar zij vond het niet raar. Ze wil niet dat anderen haar aanraken, dat is niet raar. Ze sprong ergens heen en kwam bij de grote stapel met eten aan. Er leek niemand te zijn dus ging ze zitten, maar toen ze een rode vos aan zag komen, schrok ze. Haar hoofd duwde ze tussen haar poten, en ze duwde haar grote oren dicht. Ze wou de andere vos niet horen of zien. Anderen zijn niet leuk! Al helemaal niet als ze tegen haar gaan praten.

______________
Nala ~ Aiden ~ Aurora
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://amnira.actieforum.com/

avatar
Frosty


BerichtOnderwerp: Re: Hungry za maa 14, 2015 9:08 pm


TIMBER - 1 YEAR - HUNTER

Timbers helderblauwe ogen bleven bij een jonge pup steken. Je hoefde geen nurse te zijn om te zien dat er iets met het kleintje was. Meestal sprak de rood-witte reu geen anderen aan, maar het was gewoon moeilijk om een pup níet te helpen. "Is er iets?", vroeg Timber kalmpjes. Normaal gezien zaten vossen niet met hun gezicht tegen hun poten gedrukt. Het was nogal... oncomfortabel. De roestkleurige vos stond er niet voor bekend om sociaal te zijn, maar anderen helpen deed hij wel als het nodig leek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Faline
Administrator

BerichtOnderwerp: Re: Hungry zo maa 15, 2015 9:25 am


Nala ~ 3 months ~ Pup ~ Lakeroots
Terwijl ze nog in de oncomfortabele positie zat bleef ze hopen. Kom hier niet heen. Kom hier niet heen. Toch voelde ze hoe er iemand dichterbij kwam."Is er iets?", vroeg een mannelijke stem voor haar. Ze zuchtte diep en legde haar hoofd op haar poten. Nu lag ze gewoon en kon ze zien wie het was. Dat was liever voor de andere vos, als je diegene kon aankijken. Als je dan ook nog lief praat, gaan ze je misschien lief vinden, en dat wou Nala eigenlijk wel. Een rode mannelijke vos stond voor haar. Ze kon hem niet herkennen. Wist deze vos niet dat ze 'speciaal' was? Alle andere pups wisten dat wel, maar daar moest ze trots op zijn, volgens haar moeder. De zachte stem van Nala klonk."Een pup duwde me.", zei ze zacht. Ze ging verder."Dat is niet zo lief hé?"Ze gebruikte 'lief' expres, omdat ze de hele tijd zat de denken aan dat ze lief moest doen. Misschien zou ze wel een nieuwe vriend maken vandaag.

______________
Nala ~ Aiden ~ Aurora
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://amnira.actieforum.com/

avatar
Frosty


BerichtOnderwerp: Re: Hungry zo maa 15, 2015 1:50 pm


TIMBER - 1 YEAR - HUNTER

De jonge vos vertelde dat andere pups haar hadden geduwd. Timber haalde zijn schouders op. Daar had hij als pup ook wel mee te maken gehad. "Als iemand je duwd, mag je die pup gerust terug duwen", legde de roestkleurige vos uit. Bij jonge vossen was wraak altijd de ideale oplossing voor dingen, bij volwassenen niet. Dan kon je een conflict enkel oplossen door te praten en tot een overeenkomst te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Hungry

Terug naar boven Ga naar beneden

Hungry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ Lakeroots :: The Weeping Willow-