IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel|

Het lucht-je-hartje topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende
AuteurBericht

avatar
Poehbeertje


BerichtOnderwerp: Het lucht-je-hartje topic do aug 14, 2014 10:16 pm

Hoi lieve Gast,

Als je ergens mee zit kan je in dit topic je hart uitstorten. Het kan zijn dat je hulp of tips zoekt, maar je kan ook gewoon zonder gêne je leed uitschreeuwen. Niemand zal je veroordelen of uitlachen, en wij staan altijd voor je klaar.

Brand maar los, schaam je niet!

Liefs,
De hele Amnira-familie

[Edit by Dani]: Schelden mag hier, omdat je gewoon alles kwijt moet. Dus er staat hier soms wat 'erger' taalgebruik. Let daarop!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Akumi


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic di aug 26, 2014 5:48 pm

Oki, kijk ik heb een klein stress dingetje XD

Ik ben ent begonnen met school 3de jaar havo en ben echt bang dat het me niet gaat lukken. Ik weet op zich wel dat ik het kan maar nu krijg ik allemaal dingen die ik niet snap. nou heb ik het vooral over 1 bepaald vak maar daar snap ik tot nu toe niks van. het is niet geweldig uitgelgd maar als nog, nu ben ik echt gestresd dat ik het niet ga halen of zo... Het is toch niet heel erg dat ik een keer iets niet snap? Right???
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic di aug 26, 2014 6:10 pm

No worries Pia! Ik snap zo vaak iets niet, en ben tot nu toe altijd zonder onvoldoendes over gegaan. Het is waar dat de 3de het moeilijkste jaar is, dus je kan het ook zo bekijken: als dit me lukt, lukt de rest van de middelbare me ook. En bovendien, je hebt toch wel door dat wij allemaal klaar staan om je te helpen als je iets niet snapt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Akumi


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic di aug 26, 2014 6:42 pm

^^ Ja dat is waar :) Dat hebben jullie me al lang bewezen lowl XD
Thxx, ik ga mijn best doen desnoods vraag ik gewoon extra hulp na school of zo XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic wo aug 27, 2014 9:09 pm

Pia, ik doe dit jaar ook 3e van Havo/Vwo (ben er nog steeds niet uit welke van de twee XD) en waarschijnlijk neem ik weer huiswerkbegeleiding, net zoals vorig jaar. Die gastjes helpen je met huiswerk en stuff c:
Verder zijn wij er ook als je hulp nodig hebt (en ook als je geen hulp nodig hebt XD)
Maak je geen zorgen en doe gewoon je best. Meer dan je best kan je immers niet doen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Akumi


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic vr aug 29, 2014 9:18 pm

^^ thx cat :3

Nu kom ik gelijk maar even met iets anders waar ik mee zit. Gosh, sorry voor al mijn problemen... Jullie zijn de enige waar ik terecht kan XD Ook al zijn het kleine dingetjes :3 Een hele goeie vriend van hem ik noem hem effe J, die leerde ik in de eerste klas kennen via kamp. We hadden veel de zelfde dingen gemeen en werden goeie vrienden. Nu begon hij steeds meer dingen te doen en zeggen wat er allemaal op wees dat hij me leuk vond. Uiteindelijk was het echt helemaal duidelijk, maar ik vond hem niet echt leuk. Dat heb ik hem nooit echt gezegd omdat hij ook nooit duidelijk tegn me heeft gezegd dat hij mij leuk heeft. Ik ga nu niet allemaal typen wat er is gebeurd. Maar laten we zeggen dat we wel net een stadium verder waren dan vrienden. Goh pia dat wou je toch niet? Nee idd, maar het gebeurde gwn zonder dat ik het door had XD Nee we hebben niet gezoend of zo XD Maar ik vertel hem dus echt ALLES... Nou hebben we in de vakantie veel geappt maar het werd steeds minder en minder en op een gegeven moment stopte het. Hij begon met te skippen enzo, mn vriendin had hem toen gespt van wem skip je dr want ze had het gezien en hij zei dat het niet zn bedoeling was om me te skippen en toen vroeg ie me of ik hem leuk vond XD Ik zei nee ik zie je als een hele goeie vriend maar meer niet en vervolgens zei die: "Mooi en zeg dat ook tegen die vriendin van je, want die wil ons koppelen ze hebt me de hele tijd" Dat was dus niet waar ze had hem alleen die vraag gesteld en verder niet veel meer want ze heeft me het hele gesprek laten lezen... Sindsdien kijkt ie niet meer naar me om en appt hij me ook niet meer. We hebben nooit echt veel gepraat op school omdat niemand wist dat we vrienden waren en ik heb echt GEEN idee waarom... Daar heb ik echt HEEL veel spijt van en ik wil mijn vriend niet kwijt maar hij negeert me volledig. Een oude vriendin van me zit weer bij me op school en hij liep langs ons en zei "He Z (Die vriendin) we hebben onze tassen in de verkeerde klas" en hij keek niet eens naar me om. Ik was gewoon jaloers en dat vond ik nog het ERGST ik wilde ook weer met hem praten en stuff xd Dat was nooit zo ik voel me er echt heel kut over... Ik durf hem ook niet te appen of zo maar ik wil hem niet kwijt als vriend... Elke keer als ik skype opende stuurde hij me altijd vrijwel meteen een berichtje en elke keer als ik nu skype open ook niet meer. Het klinkt dom maar dat voelt echt heel kut :/ AHHHH ik word echt gek hier, dus ik heb het maar effe met jullie gedeeld. Sorry voor mijn eeuwige verhaal XD


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Frozen
Moderator

BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic vr aug 29, 2014 10:17 pm

@Pia; Ik zit eigenlijk een beetje met dezelfde situatie, maar net iets anders. Probeer anders eens gewoon, onder vier ogen, met elkaar te praten? Het kan zijn dat hij zich schaamt ofzo, omdat hij je misschien leuk vind? En hoe zit het met zijn vrienden? Keuren die je af? Daar kan het ook aan liggen *ervaring*.

______________
Sometimes to win,
You've got to sin.


♡:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Dreamcatcher


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic zo aug 31, 2014 10:40 pm

Oke ik ga even hier schrijven hoe ik me voel want ik heb het echt nodig. Ik voel me echt slecht op dit moment en ik wist dat het ging komen. Morgen is het terug school en ik ben mega verschrikkelijk bang!!! Ik wil echt niet gaan=( En ik begin nu al te wenen. Er is maar 1 "vriendin" die de zelfde richting gaat doen dus de kans is klein dat ik met haar in de klas ga zitten. En ik wil echt niet meer alleen in de klas zitten. Ik heb het al twee jaar meegemaakt en het was verschrikkelijk. Ik weet niet eens hoe ik dat heb overleeft. In het tweede kende de meeste meisjes elkaar al. En een paar hadden eigenlijk nog niemand en daar was ik bij. Maar ze lieten iedereen toe in hun vriendengroep behalve ik. Ze sloten me gewoon buiten en ik weet niet eens waarom ze dat deden. En als er dan eens een groepswerk was en de leerkracht zei dat ze met mij moesten samenwerken dan hoorde ik ze al zuchten omdat ze niet met me wilden werken en dan deden ze super gemeen tegen me. Ik kan het echt niet aan om nog een jaar alleen te zitten in een klas. En ik heb dus nu ongeveer al met iedereen van mijn jaar in de klas gezeten dus iedereen kent me ongeveer al. En iedereen vind me vreemd en ik heb altijd het gevoel dat ze over me praten als ik voorbijloop. Niemand wilt nog vrienden met me zijn en zelfs bij mijn "vriendinnen" voel ik met niet welkom. Ik haat het zo hard om naar school te gaan. Ik moet morgen ook al alleen fietsen dus dat wordt ook al leuk=_= Dan kom ik daar alleen aan op school en dan mag ik lekker naar mijn "vriendinnen" zoeken zodat ik niet de hele tijd alleen moet rondlopen. Aaaaah!!!! Welke sukkel heeft school verzonnen. Ik haat het zo hard en ik ben super dom en ik moet altijd super veel studeren en ik lig kei vaak gewoon te wenen als ik thuis kom. En ik wil dat niet meer. Ik wil niet bang zijn om naar school te gaan. Ik kan daar niet tegen. En dan heb je die stomme spreekopdrachten nog. Ik krijg daar super veel stress van en dat is echt niet normaal. Als ik dan voor de klas sta heb ik steeds het gevoel dat iedereen me uitlacht en ik heb dat vorig jaar al gezien. Er zaten zo van die stomme sukkels in de klas die met iemand aan het lachen waren en de leerkracht had dat niet door. Ik durf te wedden dat ze mij toen ook hadden uitgelachen maar ik heb daar toen niet echt op gelet. Waarom kunnen er geen vriendelijke mensen zitten op mijn school? Op dit moment wou ik dat ik dood was. Nou dat was al mijn gezaag tot nu toe. Het is nogal lang en niemand wilt het mss lezen maar ik ben blij dat ik het heb kunnen uitschrijven. Nu moet ik proberen te slapen want ik moet morgen vroeg op maar ik denk niet dat ik veel ga kunnen slapen als ik de hele tijd blijf wenen en nadenken over vanalle dingen:(
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Akumi


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic di sep 02, 2014 4:39 pm

@Dieuw, ik heb met hem grapraat het is wel weer goed maar hij doet nog steeds raar XD

@Sara Awhhh, zitten er helemaal geen nieuwe kinderen in je klas? Wij hebben altijd wel een paar kinderen van anderen scholen die er bij komen. Wij zijn er altijd voor je en we helpen je echt gaga :3 Tuurlijk nemen we de tijd om het te lezen! Je zit toch nog niet in de app groep? Misschien kan dat helpen, er is altijd wel iemand online op app en dan kan je ook al is het s'avonds laat met iemand praten! Het heeft mij erg geholpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Alloira


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic di sep 02, 2014 5:58 pm

School is pas net begonnen, en nu gaat er al van alles mis. ;A; Ik kan niet eens werken in de les, aangezien ik nog lang geen Ipad krijg en op een best langzaam tempo werk, waardoor met anderen samen werken best moeilijk gaat. Het meeste hw kan ik niet maken waardoor ik nu al achterloop met shit, wat ook niet bepaald handig is. Nu is er ook nog eens een toets ingeplant, en raad eens wie daar nu nog niet voor kan leren? Ik dus. Ik had me zo voorgesteld mijn best te gaan doen dit jaar, en het wordt me gewoonweg niet gegund. >>'
Plus het feit dat ik me sinds dit weekend best wel kut voel. Abunai is voorbij en ik ga al mijn lieve vrienden pas weer zien op de volgende conventie die helemaal afhangt van hoe het er op school voor staat. En tja, als het zo blijft kan ik Nishi con wel vergeten. Het is raar hoe ik echt mezelf kan zijn op conventies. Ik ken daar zo veel mensen, en ik kan daar gewoon echt zijn wie ik wil zijn. Het kutte is dan wel dat ik me na elke conventie zo leeg voel, maar gek genoeg was dat nooit zo erg als nu. ;_;
En dan is ook nog eens mijn fiets gejat, waardoor ik nu met de tram moet en vervolgens een pokke eind moet lopen.

Beetje done with life dus, moest 't ff kwijt :')
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Nightmare


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic di sep 02, 2014 7:12 pm

@Sara, Ik heb een beetje het gevoel dat je de weg een beetje kwijt bent. Dat je niet weet wat je met je leven op school aanmoet, dat je de hoop hebt opgegeven en dat je meestal maar stilletjes voor je uit zit. (Dat is mijn beeld hé.) Meestal pakken ze de stilste kinderen om te pesten en buiten te sluiten, of de kinderen die 'anders' zijn, maar ik heb het gevoel dat je prima in het plaatje van normale kinderen past. Ik denk dat je een manier moet vinden om weer wat zelfverzekerder te worden en voor jezelf op te komen. Lachen de kinderen? Je vraagt wat er zo grappig is of zegt het eerste wat er in je opkomt. Pesten ze je daarna? Gewoon bijdehand blijven, tot ze je met rust laten. Dan kan het zijn dat ze je nu gaan negeren, maar dat is beter dan dat ze je negeren én over je roddelen, toch? Natuurlijk word je dan wat eenzamer, daarvoor heb je ons en kan je op bijvoorbeeld zaterdagavond op een clubje gaan. Een sport die je leuk lijkt, iets creatiefs. Na een tijdje zou het best kunnen dat je vrienden maakt.
Ik probeer alleen maar tips te geven hoor, maar deze dingen hebben mij toch wel geholpen. Het zou ook best kunnen dat jij een gloednieuwe start nodig hebt, maar dat kan ik je niet aanraden. Ik kwam vaak in groep zeven of zo op een nieuwe school, en dan ben je een hele tijd het buitenbeentje omdat je niemand kent.
Sowieso zou ik eerst even bedenken hoe jouw klas is voor je mijn tips van bijdehand doen op zou gaan volgen, want wie weet gaan ze daardoor juist nog rottiger doen. Ik heb immers totaal geen idee van hoe jouw klas is ^^

@Juul, Da's idd echt een klote begin van je jaar. Maar kan niemand dan even de woordenlijst of zo voor je printen? Dan kan je misschien nog wat leren ^^
En op Marktplaats verkopen ze fietsen voor goedkope prijsjes, misschien dat je je ouders zover kan krijgen :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.wrinklesplash.tumblr.com

avatar
Dreamcatcher


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic wo sep 03, 2014 2:17 pm

@Pia, er zat wel een nieuw meisje in de klas maar die was er vandaag niet en is blijkbaar terug naar haar vorige school gegaan omdat ze het niveau te hoog vond en te moeilijk. We hebben nog maar amper les gehad dus ik snap niet hoe je het nu al moeilijk kunt vinden maarja. En ik weet niet wat de app groep is^^"

@Bregje, bedankt voor de tips^^ Ik zal proberen om ze te gebruiken. En ik wou misschien wel iets gaan doen voor in mijn vrije tijd maar ik weet niks. Ik heb vroeger tekenles gedaan maar ze moesten toen naar ergens anders verhuizen of zo en ik had niet echt meer zin om er naar toe te gaan. Ik probeer thuis wel vaak te tekenen en me wat bezig te houden zodat ik niet te veel aan school moet denken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Fox-Fire


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic wo sep 03, 2014 2:38 pm

Ik denk dat ik ga stoppen met Amnira..
zoveel regels...je mag maar 1 acount... en zo veel meer. :pale:

Voor wie nog contact wil ofzo, stuur me een Privé Bericht, misschien blijf ik dan nog
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Faline
Administrator

BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic wo sep 03, 2014 5:22 pm

@Puck, We zijn nog bezig met het maken van het forum. En het is iets anders dan een normaal forum. IK wil je eigenhandig een cursus geven over Amnira. Als ik jou hiermee blij maakt. Maar het blijft je eigen keuze. ^^

______________
Nala ~ Aiden ~ Aurora
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://amnira.actieforum.com/

avatar
Nightmare


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic wo sep 03, 2014 6:10 pm

Spoiler:
 

Ik denk dat het dat wel was..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.wrinklesplash.tumblr.com

avatar
Stereoheart


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic wo sep 03, 2014 6:26 pm

Ik ken dat Bregje, een vriendin die in eigenlijk alles beter is dan jij. Zo heb ik er namelijk ook een maar als je gaat kijken zul je altijd wel dingen vinden waar jij beter in bent. Die vriendin van mij is in alle vakken beter dan mij, behalve in tekenen en ik kan iets beter zingen. Maar dat zal het dan ook echt wel zijn. Alle andere zullen eerder naar haar toe gaan dan naar mij. Maar geloof me, je zou het ook eens vanuit jouw vriendin's ogen kunnen kijken. Wie weet leert zij wel heel hard en doet erg haar best om maar aan de verwachtingen van andere te kunnen voldoen. En trouwens het is beter om overal egaal te zijn qua punten dan vakken met hoge en vakken met lage punten. Dat is gewoon beter en stabieler. Je moet je er trouwens ook niet te veel van aantrekken, er zullen altijd wel dat soort mensen zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Akumi


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic wo sep 03, 2014 7:33 pm

^^ Awhhh, Bregje! Echt heel kut, ik ben ook niet populair of zo op insta en ik heb het al een tijdje maar het gaat mij er om dat mijn vrienden het leuk vinden. Daar gaat het toch ook om? En heb je wel eens met die vriendin gepraat, want misschien heeft ze het zelf niet door. Ik heb ook een keer (vorige jaar) in zo'n soort situatie gezeten alleen wel minder erg :/ Mijn vriendin kreeg serieus alle aandacht van zo wat alle jongens en daar werd ik heel onzeker van maar een anderen vriendin heeft me weer laten inzien dat het daar allemaal niet om draait. Maar dat het er om draait wie JIJ bent en HOE je bent. Sindsdien denk ik er eigenlijk niet meer over na. Wij zijn er trouwens altijd voor je he :3 En over die cijfers dat lijkt me idd erg vervelend. Ik weet niet zo goed wat je daar mee zou moeten maar probeer eens alle informatie uit de leraar te trekken. Waarom heb ik geen (cijfer)? En zei wel? Wat had ik moeten verbeteren dan? En ik ben altijd heel heel heeeeeel onzeker op foto's XD Vooral als anderen er een gaan maken met mij erbij en zei er dan super duper leuk op staan en ik dan helemaal gestoord maar sinds dit school jaar heb ik me wat voorgenomen. Nu als mensen een foto van me maken lach ik gewoon nou en als het er niet uit ziet XD Selfies maken helpt ook dan weet je hoe je graag op een foto staat, die selfies zijn dan gen voor je zelf om te oefenen ofzow :3 Ik ben zelfverzekerde geworden, kijk in de spiegel en zeg tegen je zelf, je bent mooi hoe je bent klaar. Dat heeft mij geholpen het klinkt dom maar het kan helpen. Oja die vriendin heeft iets van 1000 volgers en krijgt 500 likes XD
XXX PIA
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Fox-Fire


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic za sep 06, 2014 8:21 am

Oké, ik bedenk me. Ik ga weer actief worden!

@poehbeertje: Bedankt!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Nightmare


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic za sep 06, 2014 11:14 am

GOD - VER - DOMMEEE
Ik probeer de hele tijd een aanmelding voor Leader te maken, maar telkens gaat hij gewoon terug naar de homepage terwijl ik FUCKING NIKS DOE. De enige verklaring zou kúnnen zijn dat ik op alt druk voor een teken, MAAR DAT DOE IK NORMAAL OOK EN DAN HOORT HIJ NIET WEG TE GAAN KUTKUTKUT

Ik ga het in Words maken en dan later wel de code's erbij plakken
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.wrinklesplash.tumblr.com

avatar
Akumi


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic za sep 06, 2014 11:51 am

Awhhh, echt vervelend xd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Frozen
Moderator

BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic zo sep 07, 2014 7:42 pm

Not for haters:
 

______________
Sometimes to win,
You've got to sin.


♡:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Waffle Wolf


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic zo sep 07, 2014 8:13 pm

Frozen schreef:
Not for haters:
 

Nee.
Dieuw, je bent niet zwak. Als je zwak was, dan zou je nu van een flatgebouw af springen of op een treinspoor gaan liggen. Maar dat ben je niet, want je leest dit.
Nog eens nee dat je helemaal alleen staat. Je hebt ons c: Echt waar, weet dat iedereen van Amnira achter je staat. Desnoods kom ik naar jouw huis toe om je een knuffel te geven als je die nodig hebt :3
Geloof me, na de Ardennenweek ben ik tot heel wat in staat
En een derde keer nee dat je alles fout doet. Als jij alles fout doet, zou ik jou niet als vriendin willen. Maar dat wil ik wel, dus je doet niet alles fout.
Ik vind je gewoon een freaking cool persoontje, die ongelofelijk goed karakters kan bespelen *is stiekem al een jaar jaloers op de Jacks*
Mijn peptalk is waarschijnlijk ongelofelijk bot, maar je moet echt weten dat ik je heel erg mag :3
Niet gay bedoeld X3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Frozen
Moderator

BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic zo sep 07, 2014 8:48 pm

@Cato; Awh, dat is écht super lief <3 Ik voelde me gewoon even heel slecht, maar het is al weer goed. Nu al helemaal <33

______________
Sometimes to win,
You've got to sin.


♡:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Frozen
Moderator

BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic zo sep 07, 2014 9:54 pm

Isa D:
Ik weet wat je bedoeld. Ik weet hoe je je voelt. Maar echt waar, je moet niet onzeker zijn. Je bent een super toffe, gezellige, coole meid met super goede ideeën. Als ik iemand in mekaar moet slaan, zeg je het maar >3 Nee, maar serieus, je moet aan jezelf twijfelen. En soms denk ik ook erge dingen, soms zit ik ook in een flinke dip, maar er staat altijd iemand klaar om me te helpen, en zo sta ik klaar voor jou. Ik zal er altijd voor je zijn, desnoods bel je melissen in de nacht op.
So glad to be your friend.

- Dieuw

[Edit] Schat, je hoeft het echt niet te verwijderen. Ook jij mag je hartje luchten, echt waar. En je stelt je niet aan, of wat je ook dacht toen je op "delete" drukte. Mijn pm staat altijd voor je open. x

______________
Sometimes to win,
You've got to sin.


♡:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar
Poehbeertje


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic zo sep 07, 2014 10:07 pm

Lieve Isa, ik ben heel slecht in troosten, dus ik zal het kort houden.
Voel je niet zo onzeker! Iedereen heeft vertrouwen in je als admin, en je doet het supergoed. Je bent een schat, en de kleinste dingen kunnen bij iemand heel hard aankomen. Dit is niet eens iets kleins, dus helemaal niemand neemt het je kwalijk dat je je er slecht over voelt. Ook al zul je aan mij misschien wel het minst hebben van iedereen, je kan altijd bij me terecht, op PM, whatsapp of gewoon in real.

Kop op meis, heb vertrouwen, je doet het geweldig!
Liefs Lotje, je vriendin die altijd al wat moeite heeft gehad met emoties en dergelijken
_______________

En lieve Dieuw, je bent niet zwak. Iedereen heeft moeite met kritiek, en ook jou neemt niemand iets kwalijk. En natuurlijk denken mensen niet dat je het alleen zegt om aandacht te trekken: waar is dit topic dan voor! Je bent pas net mod, maar we hebben vertrouwen in je schat! En onthoud: je staat niet alleen. Niemand hier probeert een ander te kwetsen, maar we zijn gewoon wat onhandig. En ook al heeft iemand iets gezegd wat hard aan is gekomen, waarschijnlijk had deze persoon het helemaal niet door. En vergeet niet dat ook jij altijd bij me terecht kan als er iets is!

You go girl! Heb vertrouwen, je gaat onze eigen fantastische moderator worden!
Liefs Lotje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


BerichtOnderwerp: Re: Het lucht-je-hartje topic

Terug naar boven Ga naar beneden

Het lucht-je-hartje topic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven
Pagina 1 van 9Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Amnira :: ✿ General :: Out of character :: Chat corner-